Lezingen, workshops en gesprekken

Het kan zijn dat je door het beoefenen van de yoga steeds bewuster wordt van jezelf. Langzamerhand verander je en vallen oude patronen in je leven weg. Misschien krijg je daardoor andere interesses, kijk je anders tegen bepaalde zaken aan of komen er levensvragen bij je op.

En misschien verandert het beeld wat je hebt over gezondheid ook. Je komt erachter dat je door middel van voeding veel invloed hebt op je gezondheid. Of je merkt ineens hoeveel invloed gedachten hebben op je fysieke gezondheid.

Ook kan het zijn dat je meer gaat voelen: fysiek, maar ook emotioneel. Hoe ga je om met die veranderende ‘ik’ in deze wereld?

De filosofie achter de integrale yoga, van Sri Aurobindo, nodigt je uit om steeds meer schaduwkanten van jezelf te zien en daarmee los te laten. Hiermee kom je steeds dichter bij je eigen kern. Ruimte, God, Liefde.. welke naam je hieraan ook maar wilt geven. En het leuke is, iedereen doet dit op zijn eigen manier. Er zijn geen regels, geen overtuigingen.. alles wat je bewust doet is het goede! Je bent vrij in wat je wilt geloven of niet wilt geloven, qua religie of ander traditie. Alles is goed. En het leuke is dat uiteindelijk iedereen naar hetzelfde op zoek is. Of je nu Christen, Boeddhist, Atheïst of iets heel anders bent.

Ik merk hoe fijn het is om met anderen te kunnen praten over de zoektocht en de ontwikkeling die je doorloopt in het leven. Misschien heb jij ook die behoefte om ideeën uit te wisselen of meer te weten over het leven, over gezondheid, over spiritualiteit, over persoonlijke ontwikkeling? Laat het weten!

Yoga Intensives

In het najaar zijn er een tweetal Intensives:  zondag 3 november en zondag 1 december.
Het thema van zondag 3 november is ‘Ontspanning’. 
Het thema van zondag 1 december is ‘Voelen’.