Yoga Intensives

Het kan zijn dat je door het beoefenen van de yoga steeds bewuster word. Langzamerhand verander je en vallen oude patronen in je leven weg. Misschien krijg je daardoor andere interesses, kijk je anders tegen bepaalde zaken aan of komen er levensvragen bij je op.

Ook kan het zijn dat je meer gaat voelen: fysiek, maar ook emotioneel. Hoe ga je om met die veranderende ‘ik’ in deze wereld?

Door ontspanning, rust en stilte mag je steeds meer ervaren wie je werkelijk bent. Namelijk bewustzijn, de waarnemer van alles wat er op komt. En dát beseffen brengt zoveel vrijheid, ontspanning en liefde met zich mee! Het grappige is, je hoeft er niets voor te doen! Je bent al Dát, alleen geloof je vaak nog dat je het ‘ikje’ aan de voorgrond bent, met al z’n voorkeuren, dilemma’s en gedoe. Door steeds bewust te zijn van alles wat er op komt is het mogelijk tot dit inzicht te komen.

De Yoga Intensives zijn yogalessen van zo’n 3 uur. Er is ruimte om in gesprek te zijn, aan de hand van een thema of vragen die bij jezelf nu een rol spelen. Daarnaast gaan we dieper in op bepaalde asana’s, de adem en meditatie. Tussendoor is er thee en chocola 😉

Het is fijn wanneer je enige ervaring hebt met yoga, ademhaling of meditatie, maar je hoeft niet het idee te hebben dat je voor de Intensive ‘iets moet kunnen’. De Intensive is op dezelfde manier opgebouwd als de reguliere lessen: rustig, zonder te forceren en voor iedereen toegankelijk. Ook als je normaal gesproken niet bij mij lest, ben je natuurlijk van harte welkom.

Praktische informatie

Zondag 2 februari 2020: Thema Mentale Stilte
Zondag 1 maart 2020: Thema Energetische Blokkades
Zondag 5 april 2020: Thema Ontspanning

 

Tijd: van 13.00 – 16.30 uur
Locatie: Yoga- en massagepraktijk, Zuidermiedweg 7
9074 LD Hallum
Kosten: 25,- (incl thee en chocola)
Opgave: aan@allinevandermeulen.nl of 0618459578

Ja, ik geef me op voor de Intensive!

Stuur een mailtje naar aan@allinevandermeulen.nl

Bellen of appen mag natuurlijk ook: 06 184 595 78

Op de hoogte blijven? Volg me dan ook op facebook. 

Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.