Yoga Intensive

Mentale stilte

Loopt jou hoofd soms ook over van gedachten? Lig je op bed waslijstjes te maken van alles wat je nog moet doen? Is piekeren één van jou specialiteiten? En lukt het je soms even om de boel in je hoofd wat rustiger te krijgen, maar kun je dat niet vasthouden?
Of ben je bezig met yoga, meditatie of mindfullnes en wil je je daarin verder verdiepen?

Dan is deze Yoga Intensive echt iets voor jou!

Wat gaan we doen:

We gaan in gesprek over wat gedachten zijn. Je wordt bewust van je eigen gedachten. Je krijgt inzicht in wat gedachten zijn, zodat je op een andere manier gaat kijken naar dat gekroel in je hoofd. En daarin zit ook meteen de oplossing!

Na het ‘filosofische’ gedeelte gaan we aan de slag. Of nou ja, aan de slag.. we gaan vooral loslaten. Doormiddel van yoga-houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie mag je de ruimte achter de gedachten, of beter gezegd, de ruimte waarin gedachten verschijnen, opzoeken en herkennen. En het leuke is dat je op deze manier steeds dichter bij jezelf komt. Want die ruimte.. dát ben jij!

De theorie en de yoga is gebasseerd op de filosofie van Sri Aurobindo. Dit was een Indiase yogi en vrijheidsstrijder, hij is de grondlegger van de integrale yoga. Naast Sri Aurobindo zijn ook meer hedendaagse wijsheden zoals Eckhart Tolle, Prajnaparamita en Ganjaji belangrijke inspiratiebronnen.

“Je kunt nooit datgene zijn wat je waarneemt”
Jac Zitman

Deze Yoga Intensive is de eerste in de reeks die ik dit voorjaar ga geven. De tweede Intensive gaat over (hoog)gevoeligheid en de derde workshop over (energetische) blokkades. Het is mogelijk om één van de Intensives te doen, maar voor een extra verdieping kun je ze ook alle drie volgen. Voor alle workshops is het fijn wanneer je ervaring hebt met yoga of meditatie, maar het hoeft niet persé.

Datum en tijd

Er is nog geen nieuwe datum bekend voor deze intensive. Zou je deze intensive graag willen doen? Stuur dan even een berichtje, dan houd ik je op de hoogte van een nieuwe datum.

Meer informatie

Stuur een mailtje naar  aan@allinevandermeulen.nl of een berichtje via 0618459578.