Aanbod

Groepssessies en individuele sessies

aanbod

wekelijkse lessen

Integrale Yoga

De Integrale Yoga is een rustige vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is. De les bestaat uit houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Bewustwording en ontspanning zijn de belangrijkste uitgangspunten van de yogales. De lessen worden gegeven in kleine groepen, zodat er ook ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

Integrale Yin Yoga

In deze zeer rustige yogalessen zoeken we we door middel van de adem en zachte houdingen de rust en ontspanning op. Hierdoor kalmeert het zenuwstelsel, kan het lichaam ontspannen en herstellen en komt het denken tot rust.

Deze lessen zijn er op gericht om zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer te ontspannen, tot rust te komen en op een zachte manier weer contact te maken met het lichaam. Dit maakt deze lessen ook zeer geschikt bij fysieke (chronische) klachten, long-covid of bij stress en burn-out.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

STOELYOGA

Stoelyoga is een complete vorm van yoga, waarin alle houdingen plaatsvinden op de stoel. Ook in de stoelyogales besteden we aandacht aan de ademhaling en ontspanningsoefeningen. Daarnaast beoefenen we rustige houdingen, waarin we ons met o.a. richten op het sterk en soepel maken van de wervelkolom en de houdingsspieren.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

aanbod

workshops en sessies

KOUDWATERSESSIE

Wil jij graag starten met koud water zwemmen? Of wil je meer weten over de ademhaling? Tijdens de koudwatersessies gebruiken we het koude water om bewust te worden van jezelf.
We starten in Studio Leela, waarin we kort in gesprek gaan over eventuele angsten of overtuigingen. Vervolgens beoefenen we een aantal ademhalingsoefeningen, als voorbereiding op het koude water. Daarna gaan we naar de zeedijk bij Hallum, waarin we rustig en bewust het koude water ingaan.

Lees meer
Ik doe graag mee

Workshop: De Rishikesh Serie

Wil jij verdieping in de yoga? Of ben je op zoek naar een yogaserie die je thuis, zelf zou kunnen beoefenen? Tijdens deze workshop over de Rishikesh serie gaan we kijken naar de basis van yoga.

De Rishikesh Serie is een hele mooie basisserie, bestaande uit 9 asana’s (houdingen). De houdingen werken sterk in op o.a. de buikorganen en de wervelkolom. In deze Intensive beoefenen we deze serie yogahoudingen, maar gaan we ook dieper in op de werking van iedere asana.

Lees meer
Ik doe graag mee

aanbod:
individuele sessies

Yoga- en ademsessie

In een individuele sessie gaan we dieper in op fysieke klachten, verstoring in de ademhaling of mentaal/emotionele problemen. We gebruiken de ademhaling, houdingen en bewegingen en ontspanningstechnieken. Bovenal proberen we inzicht te krijgen in overtuigingen en ideeën over jezelf.

Lees meer

Over Alline

Alline van der Meulen
Yogadocente

Alline van der Meulen doet aan yoga sinds haar 18e en heeft ruim 6 jaar ervaring als yogadocente. In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met de adem en lichaamsenergie.

Het uitgangspunt in haar lessen is altijd: hoe zorg ik ervoor dat de yogalessen toegankelijk zijn voor iedereen? Ontspanning en bewustwording zijn in haar eigen leven de rode draad en de ervaringen die ze hierin opdoet neemt ze mee in de yogalessen.

Lees meer

STUDIO LEELA
YOGASTUDIO 

Na jaren van lesgeven op verschillende locaties in Noord-West Friesland, heeft Alline sinds een jaar haar eigen plek. In de voormalig Skalm in Stiens, is één van de ruimtes omgetoverd tot yogastudio. Een fijne, huiselijke ruimte waar éénieder zich thuis mag voelen.

Je bent van harte welkom in Studio Leela!

Adres:
Studio Leela
Pyter Jurjensstrjitte 17
9051 BR Stiens

Lees meer