Aanbod

Groepssessies en individuele sessies

wat bieden wij aan:
wekelijkse lessen

Integrale Yoga

De Integrale Yoga is een rustige vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is. De les bestaat uit houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Bewustwording en ontspanning zijn de belangrijkste uitgangspunten van de yogales. De lessen worden gegeven in kleine groepen, zodat er ook ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Er zijn Integrale Yogalessen in Studio Leela in Stiens en op locatie: Oude Bildtzijl, en Ternaard.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

YOGA VOOR ONTSPANNING EN HERSTEL

Heb jij spanningsklachten, een burn-out, een ernstige blessure of chronische pijnklachten? In deze rustige yogales mét magnetiseren zoeken we via ontspanning de weg naar herstel. 

Deze yogales bestaat uit rustige houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisatie en gesprek over bewustwording. Iedere les krijg je een korte behandeling magnetiseren. Deze lessen zijn er op gericht om zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer te ontspannen, tot rust te komen en inzicht te krijgen in het eigen herstel. 

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

wat bieden wij aan:
maandelijkse sessies

Ontspanningssessies

Ontspanningssessies

voor rust, genezing en herstel

Tijdens een ontspanningssessie met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman word je ondergedompeld in rust, genezing en herstel.

De combinatie van yoga en magnetiseren is een unieke gebeurtenis die gezond en genezend werkt voor lichaam en geest. Er zijn ontspanningssessies in Leeuwarden en Ferwert.

Lees meer

Adem en Koudwatersessie

Koudwater-sessie

Bewustzijn, adem en koud water

Wil je graag ook koudwater zwemmen, maar weet je niet hoe te beginnen? Wil je meer begeleiding in de ademhaling? Of wil je koud water inzetten om bewust te worden van jezelf?
In deze Koudwatersessie  gaan we heel bewust en stil het koude water in. Natuurlijk gaan we bezig met de ademhaling, want dat is dé tool om weer naar ontspanning te komen.

Lees meer

Inspiratie Avond

Inspiratie Avond

in gesprek over non-dualiteit

Gesprek en meditatie vanuit non-dualiteit: Hoe zit het, met wie je werkelijk bent? Aan de hand van een inspirerende tekst gaan we in gesprek. In een verdiepende meditatie zoeken we de ervaring van eenheid en inzicht op. Iedere avond staat er een ander thema centraal.

Lees meer

wat bieden wij aan:
individuele sessies

Magnetiseren
door Martijn Zitman

Martijn Zitman is magnetiseur en behandelt in de praktijk mensen met verschillende lichamelijke en psychische klachten.

Magnetiseren is een behandelingsmethode waarbij het zelfhelende vermogen wordt aangewakkerd van de patiënt.  Dit kan lichamelijk, geestelijk of spiritueel van aard zijn.

Lees meer

Koudwater-sessie
door Alline van der Meulen

Wil je graag ook koudwater zwemmen, maar weet je niet hoe te beginnen?  Of wil je koud water inzetten om bewust te worden van jezelf?
In deze Koudwatersessie  gaan we heel bewust en stil het koude water in. Natuurlijk gaan we bezig met de ademhaling, want dat is dé tool om weer naar ontspanning te komen. We gaan kijken naar eventuele angsten of overtuigingen om ze in het koude water, heel bewust, te ontmantelen.

Lees meer

Yoga- en ademsessie
door Alline van der Meulen

In een individuele sessie gaan we dieper in op fysieke klachten, verstoring in de ademhaling of mentaal/emotionele problemen. We gebruiken de ademhaling, houdingen en bewegingen en ontspanningstechnieken. Bovenal proberen we inzicht te krijgen in overtuigingen en ideeën over jezelf.

De sessies kunnen ook gebruikt worden om inzicht te krijgen in het eigen zelf.

Lees meer

Over ons

Alline van der Meulen
Yogadocente

Alline van der Meulen heeft ruim 6 jaar ervaring als yogadocente. In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met de adem en de lichaamsenergie.

Toen ze op haar 14e in contact kwam met magnetiseur Jac Zitman, is de het zaadje geplant voor de vraag: hoe zit het werkelijk met mezelf.

Lees meer

Martijn Zitman
Magnetiseur

Al op jonge leeftijd had Martijn spirituele ervaringen. Het Licht was een natuurlijk gegeven.  Op volwassen leeftijd ontstond het zoeken: ‘Hoe zit het werkelijk met mezelf?’ Dit resulteerde in een aantal indringende ervaringen en uiteindelijk in het inzicht dat er in werkelijkheid niets te begrijpen valt.

Als magnetiseur behandelt Martijn mensen met verschillende psychische of fysieke klachten.

Lees meer

Studio Leela
Yogastudio en praktijkruimte

In het voormalig centrum de Skalm in Stiens, is één van de ruimtes (80 m2) omgetoverd tot praktijkruimte en yogastudio. Naast dat Studio Leela wordt gebruikt als yogastudio, dient het ook als praktijk voor de behandelingen van magnetiseur Martijn Zitman. Ook onze gezamenlijke ontspanningssessies vinden daar plaats. 

Je bent van harte welkom in onze studio!

Lees meer