Yoga Intensives

Het kan zijn dat je door het beoefenen van de yoga steeds bewuster word. Langzamerhand verander je en vallen oude patronen in je leven weg. Misschien krijg je daardoor andere interesses, kijk je anders tegen bepaalde zaken aan of komen er levensvragen bij je op.

Ook kan het zijn dat je meer gaat voelen: fysiek, maar ook emotioneel. Hoe ga je om met die veranderende ‘ik’ in deze wereld?

Door ontspanning, rust en stilte mag je steeds meer ervaren wie je werkelijk bent. En dat beseffen kan veel vrijheid en ontspanning met zich meebrengen. Het grappige is, je hoeft er niets voor te doen! Alleen geloof je vaak nog dat je het ‘ikje’ aan de voorgrond bent, met al z’n voorkeuren, dilemma’s en gedoe.¬†Door steeds bewust te zijn van alles wat er op komt is het mogelijk steeds weer bewust te zijn van hoe het werkelijk in elkaar steekt.

De Yoga Intensives zijn yogalessen van zo’n dik 2 uur. Er is ruimte om in gesprek te zijn, aan de hand van een thema of vragen die bij jezelf nu een rol spelen. Daarnaast gaan we dieper in op bepaalde asana’s, de adem en meditatie.

Het is fijn wanneer je enige ervaring hebt met yoga, ademhaling of meditatie, maar je hoeft niet het idee te hebben dat je voor de Intensive ‘iets moet kunnen’. De Intensive is op dezelfde manier opgebouwd als de reguliere lessen: rustig, zonder te forceren en voor iedereen toegankelijk. Ook als je normaal gesproken niet bij mij lest, ben je natuurlijk van harte welkom.

Praktische informatie

Er is nog geen nieuwe datum gepland. Heb je belangstelling voor een Intensive? Laat het gerust weten.

Geef je nu op

Of neem contact op voor meer informatie. Stuur een mailtje naar aan@allinevandermeulen.nl. Bellen of appen mag natuurlijk ook: 06 184 595 7