Ontspanningssessie

Thema: Stille vrede

Vrijdagavond 3 juni, Leeuwarden

Tijdens een ontspanningssessie met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman word je ondergedompeld in rust, genezing en herstel.

De combinatie van yoga en magnetiseren is een unieke gebeurtenis die gezond en genezend werkt voor lichaam en geest.

De avond begint met een inleidend gesprek, waarin lichamelijke ongemakken, spanningen en emoties aan bod komen. Ook het specifieke thema voor die avond wordt hier besproken. Hierna beginnen we met rustige yogahoudingen om het lichaam en de geest te ontspannen.

Tegelijkertijd behandeld magnetiseur Martijn de deelnemers via handopleggingen en instraling op kleine afstand van het lichaam. Deze behandeling wordt gedaan terwijl iemand staat of zit en even niet meer deelneemt aan de yogahoudingen van dat moment. Energieën kunnen weer in balans komen, blokkades lossen op, waarna fysieke en/of psychische klachten kunnen verdwijnen.

Aan het eind van de sessie is er nog een moment van meditatie en bezinning zodat de behandeling nog even extra diep kan doorwerken. We sluiten de avond af met thee en iets lekkers, er kan nog even doorgepraat worden over de avond en eventuele vragen kunnen worden beantwoord.

Houd er rekening mee dat de behandeling nog even kan doorwerken de eerste paar dagen na de sessie.

 

Het thema van de ontspanningssessie op vrijdag 3 juni is Stille Vrede. Martijn schreef daarover het volgende. Lees meer. 

Praktische informatie

Thema: Stille vrede
Datum: vrijdag 3 juni
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: € 25,- per sessie, € 65,- voor 3 sessies
Locatie: Studio Nova Yoga, Bredeplaats 5, 8911 EP Leeuwarden
Meer informatie en opgave: aan@allinevandermeulen.nl
Meer informatie over magnetiseren: www.martijnzitman.nl

Volgende sessies: vrijdag 1 juli
(iedere eerste vrijdagavond van de maand)

Ik meld me aan

Martijn Zitman
magnetiseur