Aanbod

Wekelijkse lessen Integrale Yoga

aanbod

wekelijkse lessen

Integrale Yoga

De Integrale Yoga is een rustige vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is. De les bestaat uit houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Bewustwording en ontspanning zijn de belangrijkste uitgangspunten van de yogales. De lessen worden gegeven in kleine groepen, zodat er ook ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

Integrale Yin Yoga

In deze zeer rustige yogalessen zoeken we we door middel van de adem en zachte houdingen de rust en ontspanning op. Hierdoor kalmeert het zenuwstelsel, kan het lichaam ontspannen en herstellen en komt het denken tot rust.

Deze lessen zijn er op gericht om zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer te ontspannen, tot rust te komen en op een zachte manier weer contact te maken met het lichaam. Dit maakt deze lessen ook zeer geschikt bij fysieke (chronische) klachten, long-covid of bij stress en burn-out.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

STOELYOGA

Stoelyoga is een complete vorm van yoga, waarin alle houdingen plaatsvinden op de stoel. Ook in de stoelyogales besteden we aandacht aan de ademhaling en ontspanningsoefeningen. Daarnaast beoefenen we rustige houdingen, waarin we ons met o.a. richten op het sterk en soepel maken van de wervelkolom en de houdingsspieren.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsles!

Lees meer Lesrooster Praktische informatie
Ik geef me op voor een kennismakingsles

BUITENYOGA

Bij mooi weer zijn er gedurende de zomerperiode buitenyogasessies in de prachtige Open Tuin aan de Molenlaan in Ferwert. Dit zijn yogalessen van zo’n 1,5 uur, inclusief een kopje thee. Ook de buitenyogalessen bestaan uit yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen/meditatie.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet nodig. Ook als je normaal gesproken geen lessen bij mij volgt, ben je natuurlijk van harte welkom

Lees meer
Ik blijf graag op de hoogte

aanbod:
individuele sessies

Yoga- en ademsessie

In een individuele sessie gaan we dieper in op fysieke klachten, verstoring in de ademhaling of mentaal/emotionele problemen. We gebruiken de ademhaling, houdingen en bewegingen en ontspanningstechnieken. Bovenal proberen we inzicht te krijgen in overtuigingen en ideeën over jezelf.

Lees meer

Over Alline

Alline van der Meulen
Yogadocente

Alline van der Meulen doet aan yoga sinds haar 18e en heeft ruim 7 jaar ervaring als yogadocente. In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met de adem en lichaamsenergie.

Het uitgangspunt in haar lessen is altijd: hoe zorg ik ervoor dat de yogalessen toegankelijk zijn voor iedereen? Ontspanning en bewustwording zijn in haar eigen leven de rode draad en de ervaringen die ze hierin opdoet neemt ze mee in de yogalessen.

Lees meer
Studio

STUDIO LEELA
YOGASTUDIO 

Na jaren van lesgeven op verschillende locaties in Noord-West Friesland, heeft Alline sinds een jaar haar eigen plek. In de voormalig Skalm in Stiens, is één van de ruimtes omgetoverd tot yogastudio. Een fijne, huiselijke ruimte waar éénieder zich thuis mag voelen.

Je bent van harte welkom in Studio Leela!

Adres:
Studio Leela
Pyter Jurjensstrjitte 17
9051 BR Stiens

Lees meer