Workshops

Verdieping in Yoga

Workshops

KOUDWATERSESSIE

Wil jij graag starten met koud water zwemmen? Of wil je meer weten over de ademhaling? Tijdens de koudwatersessies gebruiken we het koude water om bewust te worden van jezelf.
We starten in Studio Leela, waarin we kort in gesprek gaan over eventuele angsten of overtuigingen. Vervolgens beoefenen we een aantal ademhalingsoefeningen, als voorbereiding op het koude water. Daarna gaan we naar de zeedijk bij Hallum, waarin we rustig en bewust het koude water ingaan.

Lees meer
Ik doe graag mee

Workshop: Het bekken in balans

Hoe versterk ik het bekkengebied? Dat is het uitgangspunt van deze workshop. We gaan ervaren hoe je door middel van yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen, inzicht en aandacht zelf de doorstroming in het bekken weer kan verbeteren.

Lees meer
Ik doe graag mee

Workshop: De Rishikesh Serie

Wil jij verdieping in de yoga? Of ben je op zoek naar een yogaserie die je thuis, zelf zou kunnen beoefenen? Tijdens deze workshop over de Rishikesh serie gaan we kijken naar de basis van yoga.

De Rishikesh Serie is een hele mooie basisserie, bestaande uit 9 asana’s (houdingen). De houdingen werken sterk in op o.a. de buikorganen en de wervelkolom. In deze Intensive beoefenen we deze serie yogahoudingen, maar gaan we ook dieper in op de werking van iedere asana.

Lees meer
Ik doe graag mee

Over Alline

Alline van der Meulen
Yogadocente

Alline van der Meulen doet aan yoga sinds haar 18e en heeft ruim 6 jaar ervaring als yogadocente. In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met de adem en lichaamsenergie.

Het uitgangspunt in haar lessen is altijd: hoe zorg ik ervoor dat de yogalessen toegankelijk zijn voor iedereen? Ontspanning en bewustwording zijn in haar eigen leven de rode draad en de ervaringen die ze hierin opdoet neemt ze mee in de yogalessen.

Lees meer
Studio

STUDIO LEELA
YOGASTUDIO 

Na jaren van lesgeven op verschillende locaties in Noord-West Friesland, heeft Alline sinds een jaar haar eigen plek. In de voormalig Skalm in Stiens, is één van de ruimtes omgetoverd tot yogastudio. Een fijne, huiselijke ruimte waar éénieder zich thuis mag voelen.

Je bent van harte welkom in Studio Leela!

Adres:
Studio Leela
Pyter Jurjensstrjitte 17
9051 BR Stiens

Lees meer