Workshops

Verdieping in Yoga

Workshops

ONTSPANNINGSSESSIE: ADEM EN ENERGIE

Een uur lang alleen maar liggen, ademen, ontspannen en voelen. Dat is precies wat we gaan doen in deze les ‘Adem en Energie’. In deze zeer rustige yogales richten we ons volledig op de ademhaling en het stromen van de energie.

Wist je dat je met de aandacht en de adem in wezen alles kunt doen zodat het in het lichaam weer stroomt, mits je werkelijk bewust wordt van datgene wat er in het lichaam vrijkomt.

Lees meer
Ik doe graag mee

KOUDWATERSESSIE

Wil jij graag starten met koud water zwemmen? Of wil je meer weten over de ademhaling? Tijdens de koudwatersessies gebruiken we het koude water om bewust te worden van jezelf.
We starten in Studio Leela, waarin we kort in gesprek gaan over eventuele angsten of overtuigingen. Vervolgens beoefenen we een aantal ademhalingsoefeningen, als voorbereiding op het koude water. Daarna gaan we naar de zeedijk bij Hallum, waarin we rustig en bewust het koude water ingaan.

Lees meer
Ik doe graag mee

Workshop: Het bekken in balans

Hoe versterk ik het bekkengebied? Dat is het uitgangspunt van deze workshop. We gaan ervaren hoe je door middel van yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen, inzicht en aandacht zelf de doorstroming in het bekken weer kan verbeteren.

Lees meer
Ik doe graag mee

Over Alline

Alline van der Meulen
Yogadocente

Alline van der Meulen doet aan yoga sinds haar 18e en heeft ruim 6 jaar ervaring als yogadocente. In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met de adem en lichaamsenergie.

Het uitgangspunt in haar lessen is altijd: hoe zorg ik ervoor dat de yogalessen toegankelijk zijn voor iedereen? Ontspanning en bewustwording zijn in haar eigen leven de rode draad en de ervaringen die ze hierin opdoet neemt ze mee in de yogalessen.

Lees meer
Studio

STUDIO LEELA
YOGASTUDIO 

Na jaren van lesgeven op verschillende locaties in Noord-West Friesland, heeft Alline sinds een jaar haar eigen plek. In de voormalig Skalm in Stiens, is één van de ruimtes omgetoverd tot yogastudio. Een fijne, huiselijke ruimte waar éénieder zich thuis mag voelen.

Je bent van harte welkom in Studio Leela!

Adres:
Studio Leela
Pyter Jurjensstrjitte 17
9051 BR Stiens

Lees meer