Het bekken in balans
workshop 

Hoe versterk ik het bekkengebied? Dat is het uitgangspunt van deze workshop. We gaan ervaren hoe je door middel van yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen, inzicht en aandacht zelf de doorstroming in het bekken weer kan verbeteren. 

Het bekken is voor veel vrouwen een moeilijk gebied. Veel voorkomend is zwakte of juist overmatige spanning in de bekkenbodem. Disbalans in het bekkengebied kan zich op verschillende manieren uiten. Denk hierbij aan rugklachten, hormonale onbalans, problemen bij seksualiteit, een te hoge ademhaling, spanningklachten in de schouders/nek, verzakking, blaas/plasproblemen, pms/menstruatieklachten. 

In de yoga kennen we verschillende asana’s (houdingen) die de doorbloeding in het bekken verbeteren. Maar ook aandacht en adem zijn van groot belang om de energie in het bekken weer te laten stromen. 

In deze workshop doen we praktische oefeningen voor het bekkengebied en het hormoonstelsel. Je ontvangt een hand-out, zodat je de oefeningen ook thuis kunt doen. Daarnaast gaan we kijken naar natuurlijke middelen die de natuurlijke hormonale balans weer kunnen herstellen. 

Praktische informatie

Data: Zaterdag 4 november (vol)
Zaterdag 2 december
Tijd: van 09.30 – 12.00 uur
Kosten: € 25,00
Locatie: Studio Leela, Pyter Jurjenstrjitte 17, Stiens

Heb je belangstelling voor deze workshop, maar kun je niet op de bovengenoemde datum? Laat het weten, bij voldoende belangstelling plan ik een extra datum.

Ik doe graag mee
Alline Integrale Yoga