Het bekken in balans
workshop 

Hoe versterk ik het bekkengebied? Dat is het uitgangspunt van deze workshop. We gaan ervaren hoe je door middel van yogaoefeningen, ademhalingsoefeningen, inzicht en aandacht zelf de doorstroming in het bekken weer kan verbeteren. 

Het bekken is voor veel vrouwen een moeilijk gebied. Veel voorkomend is zwakte of juist overmatige spanning in de bekkenbodem. Disbalans in het bekkengebied kan zich op verschillende manieren uiten. Denk hierbij aan rugklachten, hormonale onbalans, problemen bij seksualiteit, een te hoge ademhaling, spanningklachten in de schouders/nek, verzakking, blaas/plasproblemen, pms/menstruatieklachten. 

In de yoga kennen we verschillende asana’s (houdingen) die de doorbloeding in het bekken verbeteren. Maar ook aandacht en adem zijn van groot belang om de energie in het bekken weer te laten stromen. 

In deze workshop doen we praktische oefeningen voor het bekkengebied en het hormoonstelsel. Je ontvangt een hand-out, zodat je de oefeningen ook thuis kunt doen. Daarnaast gaan we kijken naar natuurlijke middelen die de natuurlijke hormonale balans weer kunnen herstellen. 

Ook als je de workshop eerder hebt gedaan, ben je van harte welkom. Neem je hand-out mee en gebruik de workshop als een verdieping op je yoga-beoefening thuis. Je krijgt 5 euro korting op de workshop.

Praktische informatie

Op dit moment is er geen workshop ingepland. Heb je belangstelling voor deze workshop? Laat het gerust weten.

Kosten: € 35,00
Locatie: Studio Leela, Pyter Jurjenstrjitte 17, Stiens

Ik doe graag mee
Alline Integrale Yoga