Buitenyoga

+ magnetiseren

Bij mooi weer zijn er gedurende de zomerperiode buitenyogasessies in de prachtige Open Tuin aan de Molenlaan in Ferwert. Dit zijn yogalessen van zo’n 1,5 uur, inclusief een kopje thee. Ook de buitenyogalessen bestaan uit yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen/meditatie.

Magnetiseur Martijn Zitman zal bij sommige van deze sessies aanwezig zijn. Hij kan indien gewenst, tijdens de sessie een aantal korte behandelingen verzorgen. Energieën kunnen weer in balans komen, blokkades lossen op, waarna fysieke en/of psychische klachten kunnen verdwijnen. Magnetiseren kan helpen een dieper besef van ontspanning of innerlijke rust te ervaren. Houd er rekening mee dat een behandeling een aantal dagen door kan werken.

Wanneer je je aanmeld voor de sessie, geef dan aan of je enkel meedoet met de yogales of dat je ook gemagnetiseerd wil worden.

Praktische informatie

Data: bij mooi weer op de woensdagavond, donderdagavond of zaterdagmiddag
Tijd yogasessie: 19.30 – 21.00 uur  of 16.00 – 17.30 uur
Kosten: € 10,-  voor de yogales (incl. thee)
+ eventueel € 10,-  voor het magnetiseren
Locatie: Open tuin, Molenlaan 8, 9172 AW Ferwert

 

Aanmelden

Heb je belangstelling voor de buitenyogasessies? Doe dan een email of appje met daarin je naam en telefoonnummer, dan voeg ik je toe aan de whatsapp-contactenlijst. Je ontvangt dan uiterlijk een dag van te voren een berichtje over de dag en tijdstip van de eerstvolgende buitenyogasessie. Als je dan mee wilt doen, mag je je aanmelden voor de yogasessie en/of het magnetiseren.

 

Parkeren

Kom wanneer mogelijk op de fiets. Als je met de auto komt, mag je deze parkeren zo’n 50 meter voorbij de Open Tuin (tegenover Molenlaan 13). Hier is een bietenopslag, met genoeg parkeerruimte. Plaats je auto niet voor de tuin of op het erf van de naastgelegen boerderij.

 

Meenemen

Je neemt je eigen matje, kussentje en dekentje mee. Houd er rekening mee dat je tijdens de meditatie af kunt koelen. Verschillende laagjes kleding is aan te raden. Wij verzorgen de thee, je mag je eigen theekop meenemen.

Houd me op de hoogte van de buitenyogasessies

Martijn Zitman
magnetiseur