Buitenyoga

in Ferwert

Bij mooi weer zijn er gedurende de zomerperiode buitenyogasessies in de prachtige Open Tuin aan de Molenlaan in Ferwert. Dit zijn yogalessen van zo’n 1,5 uur, inclusief een kopje thee. Ook de buitenyogalessen bestaan uit yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen/meditatie.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring met yoga is niet nodig. Ook als je normaal gesproken geen lessen bij mij volgt, ben je natuurlijk van harte welkom.

Praktische informatie

Data: bij mooi weer op de vrijdag, zaterdag of zondag
Kosten: € 10,-  voor de yogales (incl. thee)
Locatie: Open tuin, Molenlaan 8, 9172 AW Ferwert

 

Aanmelden

Heb je belangstelling voor de buitenyogasessies? Doe dan een email of appje met daarin je naam en telefoonnummer, dan voeg ik je toe aan de whatsapp-contactenlijst. Je ontvangt dan uiterlijk een dag van te voren een berichtje over de dag en tijdstip van de eerstvolgende buitenyogasessie.

 

Parkeren

Kom wanneer mogelijk op de fiets. Als je met de auto komt, mag je deze parkeren zo’n 50 meter voorbij de Open Tuin (tegenover Molenlaan 13). Hier is een bietenopslag, met genoeg parkeerruimte. Plaats je auto niet voor de tuin of op het erf van de naastgelegen boerderij.

 

Meenemen

Je neemt je eigen matje, kussentje en dekentje mee. Houd er rekening mee dat je tijdens de meditatie af kunt koelen. Verschillende laagjes kleding is aan te raden. Wij verzorgen de thee, je mag je eigen theekop meenemen.

Houd me op de hoogte van de buitenyogasessies