Integrale Yin Yoga

rust & ontspanning

Integrale Yin Yoga

In deze zeer rustige yogalessen zoeken we we door middel van de adem en zachte houdingen de rust en ontspanning op. Hierdoor kalmeert het zenuwstelsel, kan het lichaam ontspannen en herstellen en komt het denken tot rust.

Deze lessen zijn er op gericht om zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer te ontspannen, tot rust te komen en op een zachte manier weer contact te maken met het lichaam. Dit maakt deze lessen ook zeer geschikt bij fysieke (chronische) klachten, long-covid of bij stress en burn-out.

 

Integrale Yin Yoga

Tijdens deze lessen beoefenen we een zeer rustige vorm van yoga. We doen veel liggende en zittende houdingen, die we in sommige houdingen ondersteunen met kussens. Het belangrijkste binnen de fysieke oefeningen is, dat je weer contact maakt met je lichaam. Wat voelt goed? Waar liggen mijn grenzen? Kan ik in een houding ontspannen? 

 

Ademhaling

We besteden veel aandacht aan de ademhaling. Dit is dé manier om weer te ontspannen en om tijdig spanningen in het lichaam te herkennen. Daarnaast leer je eenvoudige ademhalingstechnieken die je ook thuis regelmatig kunt beoefenen.

 

Ontspanningsoefeningen en visualisatie

Door verschillende aandachtsoefeningen leer je o.a. om anders om te gaan met pijn. Daarnaast zijn er krachtige technieken om in diepere ontspanning te komen. Hierdoor krijgt je lichaam een reset, met name voor het zenuwstelsel. Daarnaast kun je ontdekken dat je het waarnemen bent, van het denken, het voelen en het lichaam. Hierdoor kunnen energieën weer vrijkomen en loslaten. 

Kosten

Kennismakingsles: € 9,00
Leskaart 10 lessen: € 90,- (12 lesweken geldig)

Losse les: € 10,00
Leskaart 10 lessen: € 100,- (1 jaar geldig)

Twee keer per week:
Leskaart 20 lessen: € 165,- (12 lesweken geldig)

Lestijden

Vrijdagochtend van 9.00 – 10.15 uur
Vrijdagochtend van 10.45 – 12.00 uur

Wil je eens een les proberen?

Meld je dan aan voor een kennismakingsles. Om je in de yogales zou goed mogelijk te kunnen begeleiden, mag je in je aanmelding informatie geven over je huidige gezondheidssituatie.

Nu aanmelden Lestijden Praktische informatie