Kerstvakantie

Ontspannen het jaar uit en krachtig het nieuwe jaar in

Lessen tijdens de kerstvakantie

Tussen 25 december en 8 januari zijn er geen reguliere lessen

Integrale Yin Yoga
Ontspannen het jaar uit

Donderdag 28 december sluiten we het jaar ontspannen af. In deze rustige yogales zoeken we we door middel van de adem en zachte houdingen de rust en ontspanning op. Hierdoor kalmeert het zenuwstelsel, kan het lichaam ontspannen en herstellen en komt het denken tot rust. Natuurlijk met een extra lange meditatie om heerlijk relaxed het nieuwe jaar af te sluiten.

Na de les is er een kopje thee.

Datum: donderdag 28 december
Tijd: van 19.30 – 21.00 uur
Kosten: € 15,-

Ik doe graag mee

Integrale Kracht Yoga
Krachtig het nieuwe jaar in

Donderdag 4 januari gaan we het nieuwe (yoga) jaar krachtig van start. In deze les Integrale Kracht Yoga gaan we werken vanuit ons dragende centrum in de buik: Hara. Daar vind je je innerlijke kracht, die soms nodig is om bij jezelf te blijven of je eigen pad te volgen.

Na de les is er een kopje thee.

Datum: donderdag 4 januari
Tijd: van 19.30 – 21.00 uur
Kosten: € 15,-

Ik doe graag mee

Nieuwjaarsduik

Ook tijdens de nieuwsjaarsduik op vrijdag 5 januari ga je op zoek naar je innerlijke kracht. Kun je die volgen of luister je vaker naar de gedachten, die je klein maken of onderuit halen?
We starten in Studio Leela, waarin we kort in gesprek gaan over eventuele angsten of overtuigingen. Vervolgens beoefenen we een aantal ademhalingsoefeningen, als voorbereiding op het koude water. Daarna gaan we naar de zeedijk bij Hallum, waarin we rustig en bewust het koude water ingaan.

Datum: vrijdag 5 januari
Tijd: van 09.30 – 11.30 uur
Kosten: € 15,-

Lees meer Ik doe graag mee

Over Alline

Alline van der Meulen
Yogadocente

Alline van der Meulen doet aan yoga sinds haar 18e en heeft ruim 6 jaar ervaring als yogadocente. In deze periode heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met de adem en lichaamsenergie.

Het uitgangspunt in haar lessen is altijd: hoe zorg ik ervoor dat de yogalessen toegankelijk zijn voor iedereen? Ontspanning en bewustwording zijn in haar eigen leven de rode draad en de ervaringen die ze hierin opdoet neemt ze mee in de yogalessen.

Lees meer
Studio

STUDIO LEELA
YOGASTUDIO 

Na jaren van lesgeven op verschillende locaties in Noord-West Friesland, heeft Alline sinds een jaar haar eigen plek. In de voormalig Skalm in Stiens, is één van de ruimtes omgetoverd tot yogastudio. Een fijne, huiselijke ruimte waar éénieder zich thuis mag voelen.

Je bent van harte welkom in Studio Leela!

Adres:
Studio Leela
Pyter Jurjensstrjitte 17
9051 BR Stiens

Lees meer