Yoga + Magnetiseren

voor ontspanning en herstel

Heb jij spanningsklachten, een burn-out, een ernstige blessure of chronische pijnklachten? In deze rustige yogales mét magnetiseren zoeken we via ontspanning de weg naar herstel. 

Deze yogales bestaat uit rustige houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisatie en gesprek over bewustwording. Iedere les ontvang je een korte behandeling magnetiseren. Deze lessen zijn er op gericht om zowel fysiek, mentaal als emotioneel weer te ontspannen, tot rust te komen en inzicht te krijgen in het eigen herstel. 

 

Integrale Yoga

Tijdens de lessen Ontspanning en Herstel-Yoga beoefenen we een zeer rustige vorm van yoga. We doen veel liggende en zittende houdingen, die we in sommige houdingen ondersteunen met kussens. Het belangrijkste binnen de fysieke oefeningen is, dat je weer contact maakt met je lichaam. Wat voelt goed? Waar liggen mijn grenzen? Kan ik in een houding ontspannen? 

 

Ademhaling

We besteden veel aandacht aan de ademhaling. Dit is dé manier om weer te ontspannen en het lichaam weer te voorzien van energie. Daarnaast leer je eenvoudige ademhalingstechnieken die je ook thuis regelmatig kunt beoefenen. Hierdoor leer je vroegtijdig spanning in jezelf te herkennen en weer op te lossen. 

 

Ontspanningsoefeningen en visualisatie

Door verschillende aandachtsoefeningen leer je o.a. om anders om te gaan met pijn. Daarnaast zijn er krachtige technieken om in diepere ontspanning te komen. Hierdoor krijgt je lichaam een reset, met name voor het zenuwstelsel. Daarnaast kun je ontdekken dat je het waarnemen bent, van het denken, het voelen en het lichaam. Hierdoor kunnen energieën weer vrijkomen en loslaten. 

 

Magnetiseren

Door wekelijks korte behandelingen te ondergaan, ruimt het lichaam geleidelijk aan spanningen op. Energieën kunnen weer stromen, waardoor het lichaam kan herstellen. Daarnaast helpt het om dieper te ontspannen en bewuster te worden van jezelf. 

Kosten

Kennismakingsles: € 15,00
Losse les: € 17,50
Leskaart 5 lessen: € 75,- (6 lesweken geldig)
Leskaart 10 lessen: € 150,- (12 lesweken geldig)

Lestijd

Donderdagmiddag van 16.00 – 17.15 uur

Wil je eens een les proberen?

Meld je dan aan voor een kennismakingsles. Laat daarbij ook je telefoonnummer achter, we nemen dan zo snel mogelijk contact op. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in deze lessen, willen we graag eerst telefonisch kennismaken waarbij je informatie kunt geven over je gezondheidssituatie.

Nu aanmelden Lestijden Praktische informatie