Evenementen

Yogadocente Alline van der Meulen organiseert verdiepende evenementen op het gebied van yoga, bewustwording en gezondheid. Een aantal hiervan zijn in samenwerking met magnetiseur Martijn Zitman.

Ontspanningssessie

Tijdens een ontspanningssessie met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman word je ondergedompeld in rust, genezing en herstel.

De combinatie van yoga en magnetiseren is een unieke gebeurtenis die gezond en genezend werkt voor lichaam en geest.

Data: 3 juni, 1 juli
Locatie: Studio Nova Yoga, Leeuwarden

Lees meer

Integrale Kracht Yoga (met een frisse duik)

Deze les Integrale Kracht Yoga is een yogales van zo’n 1,5  uur. Dit is een versterkende yogales, waarin we gaan werken vanuit Hara. Door middel van asana’s, ademhalings- en aandachtsoefeningen komen we in contact met dit krachtcentrum, gelegen in onze onderbuik. Voor wie dat wil sluiten we de les af met een frisse ‘duik’.

Datum: Zaterdagochtend 7 mei, Oude Bildtzijl

Lees meer

Inspiratie Avond

Wat is er mooier dan samen in gesprek te zijn over de vragen van het leven. Iedere avond staat één onderwerp centraal. Aan de hand van inspirerende teksten gaan we samen in gesprek.

Inspiratiebronnen zijn onder andere: Etty Hillesum, Sri Nisargadatta Maharaj, Osho, Sri Aurobindo en Douwe Tiemersma.

Data: volgt binnenkort
Locatie: Ferwert

Lees meer

Krachtdagen

Ontdek je eigen Kracht! Ieder van ons is in werkelijkheid Kracht, de grote, universele Kracht. Door dat weer te herkennen en te erkennen, verliezen sommige vaak diepliggende overtuigingen hun identificatie.

Daarnaast zijn er verschillende tools die je innerlijke kracht weer doen versterken. In deze krachtdagen voeden we dit inzicht, door middel van gesprekken, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen, koud water en wandelen en meditatie. We laten de elementen van de Friese natuur deze werkingen versterken.

Binnenkort vind je hier meer informatie.

Bewustzijn

Bewustzijn en inzicht zijn belangrijke sleutels tot gezondheid. Door te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft, krijg je steeds meer inzicht in wat niet waar is. Wat er overblijft? Jouw stroming, het leven zelf!

Energie

Alles is energie en jij bent de waarnemer van dat alles. Negatieve gedachten, emoties en indrukken kunnen blokkades opzetten in je energetisch systeem. Door werkelijk naar jezelf te kijken en je lichaam te voelen, kunnen blokkades weer verdwijnen en kan de energie weer stromen. Ademhalingsoefeningen, beweging, koud water en inzicht kunnen hierbij helpen.

Ontspanning

Wanneer je de stroming van jouw leven volgt, zie je dat alles van ontspanning uit kan gaan. Spanning in het lichaam kunnen signalen zijn, waarin je ziet dat je de verkeerde kant uit loopt of kijkt.