Ontspanningssessie

Thema: Innerlijke Kracht, Openingssessie

Iedere eerste donderdag van de maand

Tijdens een ontspanningssessie met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman word je ondergedompeld in rust, genezing en herstel.

De combinatie van yoga en magnetiseren is een unieke gebeurtenis die gezond en genezend werkt voor lichaam en geest.

De avond begint met een inleidend gesprek, waarin lichamelijke ongemakken, spanningen en emoties aan bod komen. Ook het specifieke thema voor die avond wordt hier besproken. Hierna beginnen we met rustige yogahoudingen om het lichaam en de geest te ontspannen. De houdingen kunnen zowel op de mat als op een stoel uitgevoerd worden.

Tegelijkertijd behandeld magnetiseur Martijn de deelnemers via handopleggingen en instraling op kleine afstand van het lichaam. Deze behandeling wordt gedaan terwijl iemand staat of zit en even niet meer deelneemt aan de yogahoudingen van dat moment. Energieën kunnen weer in balans komen, blokkades lossen op, waarna fysieke en/of psychische klachten kunnen verdwijnen.

Aan het eind van de sessie is er nog een moment van meditatie en bezinning zodat de behandeling nog even extra diep kan doorwerken. We sluiten de avond af met thee en iets lekkers, er kan nog even doorgepraat worden over de avond en eventuele vragen kunnen worden beantwoord.

Houd er rekening mee dat de behandeling nog even kan doorwerken de eerste paar dagen na de sessie.

 

Het thema van de openingssessie op donderdag 1 september is Innerlijke Kracht.

Praktische informatie

Thema: Innerlijke Kracht
Datum: donderdag 1 september, Openingssessie
Tijd: 20.00 – 21.30 uur
Kosten: € 25,- per sessie, € 90,- voor 4 sessies
Locatie: Yogastudio Leela, Great Sminia 38, 9172 RA Ferwert
Meer informatie en opgave: aan@allinevandermeulen.nl
Meer informatie over magnetiseren: www.martijnzitman.nl

Volgende sessies: donderdagavond 6 oktober, 3 november, 1 december

Ik meld me aan

Martijn Zitman
magnetiseur

Een oase van rust, echt stille vrede!
Het was voor mij een hele fijne avond. Waar ik eerst dacht, dat er niet zoveel gebeurde, bleek dat toch anders.
Met een heel onrustig gevoel begon ik aan de les, dacht dit wordt niks en kon het ook niet loslaten. Mijn gedachten en gevoelens schoten alle kanten op.
Na de 2de behandeling van Martijn gebeurde het tegenovergestelde. Ik belandde in een heerlijke rust, voelde me helemaal ok, zacht om mezelf te zijn en sterk om alles aan te kunnen. Het was goed zoals het was. Een oase van rust, echt stille vrede!
En het mooie is, dat het nog steeds grotendeels zo voelt. In het weekend nog heel sterk, nu wat minder maar nog wel aanwezig. Zo dankbaar hiervoor. En tegelijk ook, hoe kan ik hier zelf voor zorgen?
Ook fysiek een paar reacties, vooral dezelfde avond. Gelijk al keelpijn en een zwaar hoofd en wat later ook een schrijnend gevoel bij het SI-gewricht. Een dag later was het zo goed als over.
Veel meer ontspannen
Na de yoga en de behandeling van Martijn voelde ik mij veel meer ontspannen.
De spanning in mijn bovenrug zit er nog wel maar in veel mindere mate.