Healingsessie
ontspanning, bewustwording, genezing 

Voor wie: 

Je voelt je vaak gespannen en hebt moeite om in het dagelijks leven ontspanning te vinden.

Je hebt fysieke klachten, hebt al veel gedokterd, maar je klachten houden aan. Je vraagt je af: heb ik zelf invloed op mijn gezondheid? 

Je hoofd is continue druk, de gedachten gaan maar door en het lijkt soms alsof je er gek van wordt. Hoe kan het weer rustig worden in mijn hoofd? 

Je bent erg gevoelig, ook voor stemmingen van anderen. Maar voelen is niet je sterkste punt. Hoe kan ik daar mee omgaan? 

Er zijn ervaringen op spiritueel vlak die je niet kunt plaatsen en je zoekt hierin ondersteuning. 

 

Wat houd een Healingsessie in: 

De rode draad in deze sessies is bewustwording en liefde voor jezelf. Het uitgangspunt is steeds: ben je dat wat je waarneemt (lichaam en geest) of dat wat waarneemt (Bewustzijn)? 

In deze Healingssessies draait alles om ontspanning en bewustwording. Op het moment dat je werkelijk bewust wordt van jezelf, ontstaat er Openheid en ruimte voor liefde, genezing en herstel. Er is een gevoel van stille vrede en ontspannen zijn. Je ziet dat je het waarnemen bent van alles wat er in jezelf gebeurd.

Van daaruit kunnen energieën vrijkomen: fysieke, emotionele en mentale energieën. De werkelijke weg naar heling is begonnen. Ondanks het bewustzijn, is dit niet altijd persé prettig. In deze opruiming kan alles voorbijkomen: overtuigingen over jezelf, pijnlijke gevoelens en emoties of vroegere ervaringen.

In ontspanning en openheid kunnen vastgeroeste ideeën en overtuigingen alsmede lichamelijke en emotionele blokkades oplossen. Met liefde voor jezelf komt alles langzaamaan weer in balans.

 

Wat gaan we doen: 

Martijn en Alline begeleiden je naar deze openheid en liefde voor jezelf. In deze healingssessies werken we met zachte ademhalingstechnieken, houdingen en bewegingen uit de yoga en de bio-energetische therapie, ontspanningsoefeningen en meditatie. 

Daarnaast wordt je elke sessie gemagnetiseerd. Hierbij kunnen energieën vrijkomen en wordt het herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De sessies zijn rustig, voor iedereen goed mee te doen en veelal gericht op ontspanning. Er is voldoende ruimte om in gesprek, om te delen over je ervaringen en om inzicht op te doen. 

 

Door wie: 

Deze sessies worden begeleid door magnetiseur Martijn Zitman en yogadocente Alline van der Meulen. Beide hebben een lange weg in bewustwording achter de rug. Door hun ervaringen en inzichten kunnen ze handreikingen aangeven op je eigen weg.

Data:
Zaterdag 6 mei, 15.00 – 17.00 uur
Kosten: € 30,- per sessie
Locatie: Yogastudio Leela, Pyter Jurjensstrjitte 17, 9051 BR Stiens

Meer informatie en opgave: aan@allinevandermeulen.nl
Meer informatie over magnetiseren: www.martijnzitman.nl

Ik meld me aan

Reacties op de ontspanningssessie

Een oase van rust, echt stille vrede!
Het was voor mij een hele fijne avond. Waar ik eerst dacht, dat er niet zoveel gebeurde, bleek dat toch anders.
Met een heel onrustig gevoel begon ik aan de les, dacht dit wordt niks en kon het ook niet loslaten. Mijn gedachten en gevoelens schoten alle kanten op.
Na de 2de behandeling van Martijn gebeurde het tegenovergestelde. Ik belandde in een heerlijke rust, voelde me helemaal ok, zacht om mezelf te zijn en sterk om alles aan te kunnen. Het was goed zoals het was. Een oase van rust, echt stille vrede!
En het mooie is, dat het nog steeds grotendeels zo voelt. In het weekend nog heel sterk, nu wat minder maar nog wel aanwezig. Zo dankbaar hiervoor. En tegelijk ook, hoe kan ik hier zelf voor zorgen?
Ook fysiek een paar reacties, vooral dezelfde avond. Gelijk al keelpijn en een zwaar hoofd en wat later ook een schrijnend gevoel bij het SI-gewricht. Een dag later was het zo goed als over.
Dus als ik misschien geheel meer ontspan, dan loopt het daar niet vast.
Naar mijn idee had ik geen grote lichamelijke reactie. Wel had ik bewustwording dat, hoe ik nu leef, zo opgejaagd en gehaast, dat ik dat zelf creëer en ook weer iets anders kan creëren. Ik had het idee dat mijn keel de eerst twee dagen minder pijn deed. De spanning zit daar ook. Dus als ik misschien geheel meer ontspan, dan loopt het daar niet vast. Ik probeer dit vast te houden en voel mij wel echt beter deze week dan die weken ervoor. Het was een fijne ervaring.
Veel meer ontspannen
Na de yoga en de behandeling van Martijn voelde ik mij veel meer ontspannen.
De spanning in mijn bovenrug zit er nog wel maar in veel mindere mate.
..alsof dat als een soort warme stroom uit m’n lichaam verdween en dat het eruit moest..

Ik zag er best wel tegenop, ook het onbekende. Raar genoeg voelde het heel goed.

Ik vond het wel heftig, het was alsof ik even onbewust stilstond bij alles wat ik graag wil verwerken. Het was alsof dat als een soort warme stroom uit m’n lichaam verdween en dat het eruit moest.

Na de behandeling was ik ook even helemaal van de wereld en helemaal relaxed en rustig. En zo voelt het nog steeds.

Ik slaap heel goed. M’n rug en hoofdpijn zijn sinds weken de laatste paar dagen weg. Hoe het werkt, geen idee! Ik geef me er maar aan over en dat voelt heel goed.