‘De kunst van het ontspannen’
lezing/workshop

Stress is tegenwoordig een belangrijkste veroorzaker van vele klachten. Niet in slaap kunnen komen, piekeren en malen, schouder- en nekklachten, darmproblemen zijn een aantal bekende uitingen daarvan.“Probeer wat meer te ontspannen”, wordt er dan gezegd. Maar soms is dat gemakkelijker gezegd, dan gedaan. 

‘De Kunst van het Ontspannen’ is een combinatie van een lezing en workshop, waarin je kunt kennismaken met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman. Beiden geven uitleg over ontspanning én willen ze je laten ervaren hoe je met eenvoudige, praktische oefeningen meer rust en ontspanning in je dagelijks leven kunt brengen.

Yoga beheerst al van oudsher de ‘kunst van het ontspannen’, door middel van de ademhaling, bewegingen en aandachtstechnieken. Magnetiseren is een natuurlijke geneeswijze waarbij door middel van handoplegging weer balans wordt gebracht in lichaam én geest. Op deze avond gaan we aan de slag met ademhalingsoefeningen, doen we een korte yogales op de stoel, proberen we verschillende ontspanningsoefeningen uit en mag je, desgewenst, ervaren wat magnetiseren kan doen. 

Praktische informatie

Onderwerp: De kunst van het ontspannen
Datum: zaterdag 22 april
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Kosten: € 10,00 (contant)
Locatie: Yogastudio Leela,Pyter Jurjensstrjitte 17, 9051 BR Stiens
Meer informatie en opgave: aan@allinevandermeulen.nl

Ik meld me aan

Martijn Zitman
magnetiseur