Integrale Yoga

Integrale yoga

De Integrale Yoga is een rustige vorm van yoga die voor iedereen toegankelijk is. De les bestaat uit houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Bewustwording en ontspanning zijn de belangrijkste uitgangspunten van de yogales.  De lessen worden gegeven in kleine groepen (max 12 personen).

Lees meer

Stoelyoga

Stoelyoga

Wat doe je dan precies?

Tijdens een stoelyogales beoefenen we een complete yogales waarbij de meeste oefeningen plaatsvinden op de stoel. Dit maakt stoelyoga helemaal toegankelijk voor iedereen!

Een les bestaat uit verschillende asana’s, ademhalingsoefeningen en een korte ontspanningsoefening of meditatie.

Lees meer

Tieneryoga

Tieneryoga

Jezelf zijn én blijven

Tijdens de puberteit verandert er veel. Tijdens de tiener-yogalessen mag je leren hoe je jezelf kunt blijven. Een yogales bestaat uit asana’s, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen, waarin je steeds blijft voelen wat voor jou prettig is. Na de les is er een kopje thee.

De tieneryogalessen zijn voor jongens én meiden tussen de 10 en 18 jaar.

Lees meer

Ontspanning, bewustzijn en gezondheid

Ontspanningssessies

Ontspanningssessies

voor rust, genezing en herstel

Tijdens een ontspanningssessie met yogadocente Alline van der Meulen en magnetiseur Martijn Zitman word je ondergedompeld in rust, genezing en herstel.

De combinatie van yoga en magnetiseren is een unieke gebeurtenis die gezond en genezend werkt voor lichaam en geest.

Lees meer

Integrale Yoga XL

Integrale Yoga XL

Verdieping in yoga

De Integrale Yoga XL is een yogales zoals je die gewend bent, maar dan extra lang. Ook deze les bestaat uit houdingen, ademhalingsoefeningen en een iets langere meditatie.

Doordat we in deze les meer tijd nemen, kunnen we iets dieper ingaan op de ademhalingsoefeningen en is de meditatie een stukje langer dan in de gewone lessen. Na de les is er een kopje thee.

Lees meer

Inspiratie Avond

Inspiratie Avond

in gesprek over non-dualiteit

Wat is er mooier dan samen in gesprek te zijn over de vragen van het leven. Iedere avond staat één onderwerp centraal. Aan de hand van inspirerende teksten gaan we samen in gesprek.

Lees meer

Individuele sessies

Magnetiseren

Martijn Zitman is magnetiseur en behandelt in zijn praktijk mensen met verschillende lichamelijke en psychische klachten.

Magnetiseren is een behandelingsmethode waarbij het zelfhelende vermogen wordt aangewakkerd van de patiënt.  Dit kan lichamelijk, geestelijk of spiritueel van aard zijn.

Lees meer

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Het is ook mogelijk om een individuele sessie te boeken. Hierin kunnen we dieper ingaan op fysieke klachten, verstoring in de ademhaling of mentaal/emotionele problemen.

De sessies kunnen ook gebruikt worden om inzicht te krijgen in het eigen zelf.

Neem gerust contact op, binnenkort  volgt meer informatie.

Of wil je graag ook koudwater zwemmen, maar weet je niet hoe te beginnen? Wil je meer begeleiding in de ademhaling?

Of wil jij jezelf echt onder ogen te komen? Je angsten, overtuigingen of ideeën over jezelf?

Misschien is een (individuele) koudwatersessie echt iets voor jou. We gaan heel bewust en stil het koude water in, zodat er alle ruimte is om te kijken naar je gedachten of gevoelens. Natuurlijk gaan we bezig met de ademhaling, want dat is dé tool om weer naar ontspanning te komen.

Neem gerust contact op, binnenkort  volgt meer informatie.